Blog

Welkom bij LEF

Voor iedereen die mijn platform al sinds 2020 volgt, wat bijzonder dat je er nu weer bij bent, dankjewel! Ik was toen genoodzaakt en heb met pijn in mijn hart mijn hele platform moeten sluiten. Maar i’m back!  ‘ Life of Fel’ is terug in een nieuwe jas.

Je bent nu aanwezig bij de kick off van mijn nieuwe platform:

LEF

I missed you guys.


LEF, wat kan je verwachten?

Op mijn website komt elke 2 weken een nieuwe blog over ALLE stuff waar wij al sugars tegen aan lopen. Ook kan je mij tussentijds volgen op al mijn socials.

Heb jij ideeën, vragen of een onderwerp waarover gesproken MOET worden, let me know! Dan kan ik mijn ervaringen hier over mee geven in mijn blogs.

Liefs,

🦋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *