Dit ben ik

Hi you!

 

Mijn naam is Feline Gast. Ik ben 27 jaar oud en ik kom uit Amsterdam. Ik ben gek op reizen, fashion, schrijven, mijn hondenkids Lucy & Frenk en food!  Wel gluten- en lactosevrij, want daar ben ik allergisch voor, ook zo’n diabetes kwaal.. (kleine sidenote : tompoucen kan ik echt NIET weerstaan dus don’t bring me close to them!)

 

Allergieën en diabetes.. Deze combo was buiten heel erg shitty, ook een extra boost om mijn dromen waar te maken. 

 

Ik heb inmiddels bijna 16 jaar diabetes type 1.  ‘16 jaar diabetes’  het uitspreken hiervan gaat sneller dan dat het in werkelijkheid ging…Van een onbezorgde tijd naar een nieuw leven, vol koolhydraten uitrekenen, insuline spuiten, bloedsuikers meten en nog allerlei obstakels die ik op de dag van mijn diagnose niet had kunnen bedenken.

 

Zo startte mijn idee voor LEF.

Ik wil een platform creëren waar wij met elkaar oplossingen zoeken voor daily life diabetes issues

Ik ben door zoveel verschillende fases gegaan qua leeftijd, omgeving, werk.. Maar tips voor al die verschillende fases, in combinatie met diabetes type 1,  ontbrak in mijn zorg pakket.

 

Ik was niet op zoek naar medische termen, of het advies: ‘ Wanneer je bloedsuiker stabiel is gaat alles beter’.

 

’UHM HELLO, I KNOW’, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

 

Het leven gaat zoveel verder dan de hele dag mijn bloedsuikers proberen te stabiliseren. Hormonen, een baan, verliefd, niet meer verliefd, een kinderwens, reizen naar een warm land. Een jurkje aan willen trekken, maar dan weer bedenken waar laat ik nu mijn insulinepomp? Een 1e date en binnenkomen met een hypo, of een hyper vlak voor een belangrijk diner…

 

Vanuit de medische kant kreeg ik hier geen uitleg over ( no offense ). Maar daar wil ik bij helpen. Ik deel tips, tools en ervaringen.

 

Alle taboes voorbij, alle ups en downs bespreekbaar maken, real life talk.

 

Steun, inspiratie & support bieden aan mede sugars, dat is wat ik wil gaan doen.
Dit is waar ik voor sta.

 

Welkom bij LEF!