1996

VROEGE LEVEN


Feline Gast (1996), TV personality, heeft alles behalve een droomstart gemaakt in het leven. Al op jonge leeftijd werd Diabetes Type 1 bij haar geconstateerd, welke een bepalende rol kreeg in haar levensloop. 

2007

DIABETES CONSTATERING


Op 7 december 2007 werd bij Feline de diagnose Diabetes Type 1 vastgesteld. Een wondje op haar voet genas niet en ze dronk veel meer dan normaal. Diabetes is een auto immuunziekte. Normaal ruimt het afweersysteem alleen ziektes op in het lijf, echter valt het bij Feline juist haar eigen lijf aan.

Het afweersysteem maakt de cellen die insuline produceren in de alvleesklier kapot. En zonder insuline kan een mens niet leven, dit reguleert namelijk de bloedsuikerspiegel.

2010

MIDDELBARE SCHOOLTIJD


Haar middelbare schooltijd werd regelmatig noodgedwongen onderbroken door ziekenhuisopnamen en langere periodes van thuisverblijf. En of het niet genoeg was, werd ze in deze tijd ook nog slachtoffer van pesterijen.

Een reguliere negen-tot-vijf baan was op voorhand niet voor Feline (Fel) weggelegd. Ter compensatie van haar moeilijke start ging ze op zoek naar het avontuur en haar identiteit. Feline ontdekte haar passies en talenten, die haar de gelegenheid boden om de wereld te ontdekken.

2016

VLEUGELS GESPREID


Als professioneel danseres en model reisde Fel de wereld over en maakte ze kennis met andere culturen, gebruiken en inzichten. Ondanks dat ze zich prima op haar plek voelde in de wereld van glitter en glamour, voelde zij een sterke behoefte om haar nieuwe leven te verenigen met de ervaringen uit haar verleden. Er ontstond een nieuw doel; jonge mensen inspireren om te leven in het nu en het avontuur te zoeken, want morgen kan het zomaar weer anders zijn. Vastberaden om met dit nieuwe doel zoveel mogelijk jonge mensen te bereiken en beraken, startte zij haar meest bijzondere reis om bekend te worden als een prachtig icoon dat symbool staat voor levenslust.

2020

NIEUWE KANSEN


Toen de mogelijkheid zich voordeed om deel te nemen aan de, bij jongeren populaire, TV show Love Island twijfelde de avontuurlijke Feline geen moment. Er kwam een uitstekend podium op haar pad om de wereld kennis te laten maken met het verhaal van de beauty met een randje. 

2021

SHE'S ON IT!


Met de bekendheid van het programma en haar alsmaar groeiende online bereik, gaat Feline aan de slag met verschillende formats en een online platform waarmee ze jonge mensen wil inspireren om te leven in het heden, betekenisvol te zijn en alles eruit te halen dat het te bieden heeft.

Amazing!