Gap

Bij mij zijn dat dus echt dingen geworden die ikzelf niet eens doorhad.
Zoals stop woordjes of zinnen die ik op van alles toepas. Een van de bekendste werd :‘mij niet bellen’ & ‘snapje’. Dan is er natuurlijk ook nog het woordje ‘gap’ (wel met extra harde toon inzetten anders maakt die hele GAP dus geen indruk). GAPPPPP

Ken je dat, van die dingen die je echt altijd bij je hebt?Of iets draagt doet mensen zeggen ‘Ja dit is echt typisch…’

Feline Gast

Signatures

Maar goed, buiten alle gekke woorden en klanken die af en toe m’n mond verlaten. Zijn echte Fel signatures, niet alleen maar woorden. Waar je mij echt vaak in kan spotten is mijn all time favourite zwarte legging. Comfy maar toch sporty.. Net alsof ik alleen maar in de gym hang. Ik kom de laatste weken echt niet verder dan de koffiezaak bij mij om de hoek so, don’t let it fool you! Een oversized sweater, ook zwart ofcourse en het liefst met capuchon. Een paar sneakers met niet al te moeilijke veters. Gewoon zo’n paar waar je in springt zonder eerst heeeeeelemaal je veters te hoeven strikken. En zodra je weer thuis bent, zo lekker hiel voor hiel uittrapt.

Mood Swings.

Ik leef in uitersten, en zo ook mijn mood swings… Het is zwart of wit. Grijs betekend twijfel, of ergens niet 100% mijn mening over kunnen geven. En geloof me, daar heb ik niet zo’n last van.. Deze ‘moodswings’ bepalen ook mijn looks.. Outfits ook in uiterste dus. Het is dus of een halve pyjama. Of we gaan er voor! As in WE GAAN ERVOOR.

High Heels.

High heels, high waist strakke pantalon, en een mooi colbert of strak coltruitje. Een pikzwarte eyeliner en een goede tas. Want al die spuiten en meetapparatuur die ik altijd bij me moet hebben stop je ook niet zo snel in je broekzak naast 3 rollen dextro. Die heb ik altijd bij mij voor het geval ik een hypo (een te lage bloedsuikerwaarde) krijg. Überhaupt hebben weinig van mijn broeken ‘echte’ zakken, dus waar laat je het dan. Wie de meest vindingrijke oplossing bedenkt mag mij WEL bellen!

En dan het luchtje nog.... Dit alles in combinatie met een parfum van YSL - l’Elixer of Guerlain -Mon Guerlain.

Feline Gast