Wow wat een verhalen allemaal. Tijd voor een top vijf Feline Gast fabeltjes . Deze week gaan we even een aantal misconceptions te lijf over mij die ik voorbij zie en hoor komen !

Feline Gast had voor Love Island in het diepste geheim een vriend


False! Nope nope nope. As ik een vriend zou hebben zouden jullie dat wel horen! Met de man waarover het telkens gaat online heb ik voor Love Island inderdaad gedate, maar dit was niet serieus voordat ik aan Love Island begon? Ik had behoefte aan avontuur. Toen op een gegeven moment Love Island voorbij kwam, was dat voor mij dé kans om andere mensen te ontmoeten.

2. Feline Gast had het niet naar haar zin in de villa van Love Island


False!
Tja…. wat kan ik erover zeggen? Ik heb onderschat dat je van heel veel uren opnamen in 45 minuten uitzending totaal anders over kunt komen. Het is logisch dat de gekozen beelden van mij dan in een goede verhaallijn passen. Pech voor mij. Hoort er ook bij. Ik had het graag anders gezien. Nu leek het heel vaak zo alsof ik het niet naar mijn zin had in de villa, terwijl ik echt so much fun heb gehad daar! Serieus, ik heb daar vrienden voor het leven gemaakt, het is zo jammer dat je daar niks van terug ziet. Maar neem het maar van mij aan. En ik gebruik mijn online bereik nu juist om de andere kant van mijzelf te laten zien.

3. Feline Gast is hot, maar dat was het

False! Hoewel ik het een huge compliment vind dat mensen mij knap vinden, is mijn kop niet het enige aan mij wat interessant is! Echt. Ik hoef niet op te scheppen ofzo, maar ik heb zoveel levenslessen gehaald uit alles wat ik heb meegemaakt en ik kan niet wachten om die in de komende maanden en jaren allemaal met jullie te delen. Trust me, er is op het moment veel gaande en we werken aan een boel heel spannende dingen, dus keep your eye out for more!

4. Feline Gast heeft uitgemaakt met Guiliano

False! Ik las en hoorde ook dat we het hebben uitgemaakt, maar we hadden geen relatie in de villa. We hebben dat nooit naar elkaar uitgesproken. Meer of minder kan ik er niet van maken. What you see is what you get.

5. Feline Gast heeft alles aan haar lichaam laten corrigeren

False! Ik heb twee dingen aangepast. Mijn linker en mijn rechter borst. That’s it.